Statiske beregninger

Rådgivning og udarbejdelse af statiske beregninger
Jeg sikrer dig et sikkert og trygt byggeri.
Få et uforpligtende tilbudSe ydelser

Få hjælp til udførelse af  statiske beregninger

Som konstruktionsingeniør står jeg klar til at hjælpe dig, hvis du står over for et byggeprojekt, hvor du har brug for statiske beregninger.

Jeg er specialist i bærende konstruktioner og har stor erfaring med at udarbejde den nødvendige dokumentation, inkl. stabilitetsberegninger.

N
Du får al nødvendig dokumentation
N
Hurtig levering af professionelle beregninger
N
Jysk kvalitet til jyske priser

Jonas Kragh Ceku

Konstrukstionsingeniør

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

Tlf. 41 87 05 88

N
Teoretisk stærk baggrund
Uddannet civilingeniør
N
Stor praktisk erfaring
Uddannet VVS & energimontør
N
Inddragelse af bygherre og håndværkere

Hvorfor er statisk dokumentation nødvendig?

Statiske beregninger har til formål at vise, at en bygnings bærende konstruktioner opfylder alle krav til bærende konstruktioners styrke og anvendelighed. De udgør en del af den statiske dokumentation.

Beregningstallene dokumenterer, at sikkerhed og anvendelse af bygværkets konstruktioner er i fuld overensstemmelse med samt opfylder alle normer og standarder.

Hvilket byggeprojekt står du over for?

Nedenfor er et udvalge af ydelser, som jeg har lidt ekstra fokus på, og derfor har uddybet med hver deres side.

Jeg spænder dog bredt indenfor statiske beregninger, så kontakt mig endelig, selvom du har et projekt der ikke optræder på siden.

Statiske beregninger for private

Går du med tanken om at bygge nyt, bygge om eller måske at bygge til? I så fald har du brug for en udarbejdelse af statiske beregninger, som kan være alt fra en enkelt bjælke, til et helt ingeniør projekt til din nye bolig.

De statiske beregninger udgør en del af den statiske dokumentation, der skal udarbejdes i forbindelse med dit byggeprojekt og sikre at konstruktionen lever op til normkravene.

Statiske beregninger for erhverv og professionelle

Har du som entreprenør, producent eller arkitekt brug for f.eks. stabilitetsberegninger, femberegninger, eller andre typer af ingeniørberegninger, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg samarbejder allerede med flere arkitekter, entreprenører og håndværksmestre, og opstarter gerne flere nye samarbejder. Jeg kan være behjælpelig indenfor alle konstruktionsmaterialer, aluminium, beton, murværk, stål & træ. Jeg kan rådgive dig og udføre de nødvendige beregninger og tegningsmateriale, der sikrer et færdigt byggeprojekt af høj kvalitet.

Start en dialog

Jeg står altid klar til at rådgive dig om dine muligheder.