Funderingsprojekt rådgiver

Rådgivning omkring fundering fra kun 15000,- inkl. moms

Få et uforpligtende tilbud

Skal du til at opfører en ny bygning hvor jordbundsforholdene ikke er optimale til traditionel fundering?

Løsningen er lige her. Funderingen løses med skruefundamenter der skrues ned i den bæredygtige jord, hvorefter der opbygges et selvbærende dæk – enten i beton eller træ. Løsningen der primært omtales på denne side, er anvendelse af skruefundamenter til husbyggeri og tilbygninger, men skruefundamenter kan anvendes i mange forskellige projekter.

Montagen af skruefundamenterne udføres af vores samarbejdspartner fra Dansk Skruefundament, eller Renewable Fundations ApS

Træ eller beton?

Jeg levere et funderingsprojekt til dit kommende byggeri og kontakten med den udførende entreprenør. Fundering af husbyggeri og tilbygninger løses med skruefundamenter og et selvbærende dæk, i enten træ eller beton.

Trædæk

Betondæk

Hvilke beregninger er nødvendige?

I en funderingsprojekt skal der flere specialer indover, hvor jeg som udgangspunkt tager mig af delen over jorden (bjælker & dæk). Geoteknikeren udfører prøver iht. jordbunden, hvilket giver grundlaget for bæreevnen af skruefundamenterne.

  • RBjælker i enten træ eller beton
  • RBetondækket
  • RGeotekniske undersøgelser (leverandør)
  • RSkruefundamenterne (leverandør)

Hvorfor få udført beregninger?

Ovenstående beregninger munder ud i en kort statiske rapport og en fundamentsplan. Den statiske rapport er en rapport der samler alle de nødvendige styrkeberegninger omkring dit projekt, og derigennem sikre dig, at dit byggeri lever op til normernes styrkekrav.

Fundamentsplanen er en visualisering af alle de statiske beregninger, så du sikre dig, et stærkt grundlag for at beregningerne faktisk udføres efterfølgende.

På billedet ses en typisk fundamentsplan. Denne anvendes af håndværkerne til at udfører opgaven, iht. de statiske beregninger.

Hvad skal jeg bruge fra dig?

For at jeg kan lave statiske beregninger og en fundaments plan skal jeg bruge følgende:

  • RGeoteknisk rapport - Pdf
  • RSituationsplan - Pdf
  • RFacade tegninger - Pdf
  • RPlantegning – Pdf og som dwg (Autocad fil)
  • RRelevante snit i bygningen – med angivelse af materialer - Pdf

Situationsplan

Facader

Plantegning

Snit

Hvad koster et funderingsprojekt?

Nærværende priser er for et traditionelt byggeri, i enten træ eller murværk. Jeg udfører også beregninger af følgende: Nybyg (Klik Her)  &  Tilbygning (Klik Her)

Etplans hus

Fra 15.000 kr. inkl. moms

Toplans hus

Fra 25.000 kr. inkl. moms.

Hvad får du?

For det får du en statiske rapport og en fundamentsplan. Disse dokumenter medsender/eftersender du typisk til kommunen som en del at byggeansøgningen, og videregives til relevante entreprenører.

Er et tilbud 100% fast?

Ja det er det hvis der ikke kommer rettelser. Her kan det være lidt svært at definerer rettelser, men hvis nu tegningsmaterialet bliver lavet om, og jeg derfor skal udføre rettelser i tegning og beregninger, vil dette blive udført på ekstra regning. Der vil dog altid foregå en kommunikation, os imellem, omkring omfanget af en rettelse inden jeg udfører noget

Skal der søges byggetilladelse?

Et funderingsprojekt kan både anvendes til nybyg af enfaliliehuse og tilbygninger hvilket altid kræver en byggetilladelse. Derudover kan funderingsprincippet også anvendes  til sekundærer bygninger såsom garage eller udhuse. Jeg har lavet en oversigt for hvilke projekter der kræver byggetilladelse.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

+45 60 60 50 69 // jk@calceku.dk

Udfyld formularen

    Upload filer (max 20MB)