Samarbejdspartnere

Jeg anvender nøje udvalgte samarbejdspartnere
Få et uforpligtende tilbud

JR Service

JR-Service, som er en mindre smedevirksomhed med over 12 års virke. Hos JR-Service er de rigtige dygtige til specialopgaver og kan derfor stort set løse alle smede opgaver.

JR-Service er fast samarbejdspartner på alle mine smedeopgaver, lige fra en bjælke i dit hus til terrasser og altaner, hvor JR-Service står både for produktionen og for montagen. Desuden er JR-Service certificeret til bygningsstål hvilket gør at de fint kan tage større opgaver ind.

Hvis du ønsker et tilbud på noget smedearbejde, så tøv ikke med at tage fat i Jan Rasmussen fra JR-Service, på enten:

Telefon: 40 85 09 14

E-mail: jr-service@live.dk

Web: jrservicesmeden.dk

Østjysk Tømrer og Montage ApS

Østjysk Tømrer og Montage ApS er en mindre tømrervirksomhed, der trods størrelsen påtager sig alle opgaver indenfor tømmerfaget. Hos Calceku ApS samarbejder vi med Østjysk Tømrer og Montage ApS omkring tagkonstruktioner, oplægning af bjælke og gerne også generel ombygning og fx tilbygninger.

Hvis du ønsker et tilbud på noget tømrerarbejde, så tøv ikke med at tage fat i Kasper Nørager fra Østjysk Tømrer og Montage ApS, på enten:

Telefon: 27 89 59 69

E-mail: otm@outlook.dk

Web: østjysk-tm.dk

Murertech ApS

Murertech ApS er en nystartet murervirksomhed, som pt. har to ejere og en ansat. Murertech ApS blev opstartet i 2018 af Niels Jakobsen, som udover en mureruddannelse også er ingeniør med speciale indenfor anlæg og geoteknik. Murertech ApS har hjulpet Calceku ApS med flere opgaver, fx nedrivning af vægge og større ombygninger i forbindelse med diverse renoveringsopgaver. De er et rigtigt dygtigt team, som kan lave de fleste mureropgaver.

Hvis du ønsker et tilbud på noget murerarbejde, så tøv ikke med at tage fat i Niels Jakobsen fra Murertech ApS, på enten:

Telefon: 60 51 59 28

E-mail: nij@murertech.dk

Web: murertech.dk

Dansk Skruefundament

Dansk Skruefundament er et firma der har specialiseret sig indenfor funderingsopgaver -med skruefundamenter. Virksomheden startede op i 2016, med to ejere som en mindre entreprenørvirksomhed. Efter ca. et par års virke,  fik de muligheden for at blive salgspartnere for Bayo.s, som producere de CE mærkede skruefundamenter i Europa. I dag tegnes virksomheden alene af Marinus Nielsen, som står for salg og montage af skruefundamenterne. Hvis du står med et projekt hvor jordbundsforholdene ikke er til traditionel fundering, så tage endelig fat i Marinus på enten:

Telefon: 22 20 06 55

E-mail: mn@danskskruefundament.dk

Web: danskskruefundament.dk

Value engineering ApS

Value engeneering ApS er en mindre ingeniørvirksomhed som er stiftet i starten af 2020 af Mads Damkær Møller. Hos Value engeneering ApS er det primært mål altid at optimerer, de bærende konstruktioner i forbindelse med byggerier.
Derudover er Mads Damkær Møller certificeret statiker i konstruktionsklasse 2, og har derigennem stor erfaring med kontrol af byggerier i kk2.

Mads Damkær Møller er uddannet tømrer og har efterfølgende igennem flere år arbejdet med betonbyggeri som konstruktionsingeniør.

Telefon: 28 59 38 35

E-mail: kontakt@valueengineering.dk

Web: Value engineering ApS